Support

Software is erg complex; applicaties kennen vaak erg veel verschillende stromen, die helaas niet allemaal te testen zijn. Soms zijn er zaken die vooraf niet te voorzien waren, loopt u vast of maakt iemand een foutje. Dit begrijpen wij en we helpen u graag weer op weg.

Uiteraard kunt u ook andere ondersteuning nodig hebben bij uw software; misschien heeft u vragen over bepaalde onderdelen of wilt u iets voor elkaar krijgen, maar weet nu niet precies hoe u dit moet doen.

Elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 staan wij voor u klaar om uw vragen of issues te behandelen. U kunt deze het beste mailen naar support@devexperts.nl. Wij kunnen dan uw probleem onderzoeken en de beste oplossingsrichting bepalen, om vervolgens zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Wij helpen u graag

Testperiode

Wanneer wij software voor u ontwikkelen lopen we er altijd samen met u doorheen bij de eerste oplevering. Tijdens deze sessie laten we u alle functionaliteiten zien en hoe en wat de flow van de applicatie is. Na deze uitleg begint de testperiode, waarbij u zelf de software doorloopt. U test in deze periode of alles op de juiste manier werkt.

Als u tijdens de testperiode vragen heeft, dan beantwoorden wij die uiteraard graag. We helpen u om de applicatie goed te doorgronden, zodat u het maximale profijt eruit kunt halen.

Heeft u na de testperiode nog vragen over de applicatie, ook dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Samen komen we verder

Uitbreiden software

Regelmatig ontvangen wij een telefoontje van een klant om even een nieuw idee tegen ons aan te houden. Sommige verzoeken kunnen we ondervangen met reeds ontwikkelde functionaliteiten. Voor andere wensen maken we een inschatting voor de tijd die nodig is om deze functionaliteit toe te voegen. Zo kunt u zelf afwegen of u de functionaliteit inderdaad door ons wilt laten toevoegen.

Wij vinden het prettig dat u met ons contact opneemt over de mogelijkheden, omdat we graag met u meedenken. Vanuit onze achtergrond kunnen we u de juiste vragen stellen, zodat uw wens technisch goed doordacht is voordat we dit omzetten in software. Op die manier kunnen we uw software zo effectief en snel mogelijk uitbreiden met de nieuwe functionaliteit.

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

rudy
We denken graag met u mee hoe het nóg beter, slimmer en makkelijker kan, zodat u nog meer grip krijgt op uw processen.
Rudy van der LindenMede-eigenaar & Senior Software Ontwikkelaar
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer