Software op Maat

Maatwerk software hoeft niet bij nul te beginnen. Vaak koppelen wij met bestaande software; daar geloven we sterk in! Door met één of meerdere systemen te koppelen kunnen we functionaliteiten toevoegen die niet beschikbaar zijn in uw huidige programma's. Daarnaast krijgt u een beter overzicht, doordat de gegevens uit meerdere systemen bij elkaar komen.

Het grootste voordeel is dat niet iedereen toegang hoeft te hebben tot de bronsystemen, maar juist de functionaliteiten krijgt die belangrijk zijn voor hun werkzaamheden. Hierbij zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Van het geautomatiseerd sturen van mails tot het uitlezen van mailboxen, van periodieke processen tot volledige webapplicaties.

De impact hiervan kan enorm zijn; zo hebben we voor een klant het volledige orderproces geautomatiseerd. Hiermee besparen zij ruim 1.000 manuren per jaar!

Voor een andere klant hebben we een koppeling gemaakt met Exact. Op het moment dat hij zijn orders van status verandert wordt volledig geautomatiseerd het juiste mailtje naar de klant gestuurd; van een mailtje dat ze morgen op de stoep staan om te leveren tot een excuus mailtje dat het iets langer duurt.

Betaalbaar en compleet

Snel maatwerk ontwikkelen

Samen met u bespreken wij uw wensen en processen. Op basis daarvan ontwerpen we een geautomatiseerde oplossing voor uw bedrijf. Uiteraard is deze software aan te passen en uit te breiden, zodat wij u bij elke nieuwe stap kunnen ondersteunen bij al uw ambities.

Wij hebben een aantal zaken ontworpen die het makkelijk maken om snel maatwerk te ontwikkelen. Zo maken we gebruik van onze raamwerkgenerator, waarmee we het raamwerk van uw maatwerkapplicatie genereren. Alle zaken als beveiliging, stabiliteit en betrouwbaarheid zijn daarmee vanaf dag één geregeld.

Daarnaast hebben we een aantal webcomponenten ontwikkeld, die er voor zorgen dat onze applicaties er netjes uitzien en prettig werken. U kunt als klant altijd gebruik blijven maken van deze webcomponenten.

Strategisch
Planning
Tijdlijn

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

rudy
We denken graag met u mee hoe het nóg beter, slimmer en makkelijker kan, zodat u nog meer grip krijgt op uw processen.
Rudy van der LindenMede-eigenaar & Senior Software Ontwikkelaar
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer