Mobiele apps

Wij ontwikkelen apps voor zowel Android als iOS, met een gedeelde basis. Zodoende bent u niet twee maal het bedrag kwijt voor de ontwikkeling. Het grootste voordeel is dat met een app alle onderdelen van het mobiele apparaat te gebruiken zijn; van de camera tot de GPRS-module, van de notificaties tot het meten van bewegingen.

U kunt een mobiele app inzetten voor verschillende doelgroepen, van klanten tot medewerkers. U kunt bijvoorbeeld uw klanten de mogelijkheid geven om via de applicatie bestellingen door te geven en de voortgang van de zending te bekijken. Uw medewerkers kunnen ter plekke formulieren invullen in de app, ook wanneer er geen verbinding met het internet is. Orderpicking in het magazijn kan via een app op basis van scancodes. De mogelijkheden zijn eindeloos met mobiele apps.

Mobiele apps kunnen vervolgens weer naadloos aansluiten op het maatwerk, of zelfs uw bedrijfswebsite. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld verkopers met tablets op pad sturen, die via een rekenmodule ter plekke voor uw klanten een offerte maken. Medewerkers van de binnendienst kunnen die vervolgens verder uitwerken en valideren, waarna de offerte geautomatiseerd naar de klant wordt gestuurd.

Updaten en uitbreiden

Wij kunnen de ontwikkelde app verder doorontwikkelen en uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Wanneer u de nieuwe versie beschikbaar maakt, zullen veel apparaten deze automatisch downloaden. Wij kunnen verplichten dat de laatste versie geïnstalleerd moet zijn, of dat juist daar wat vriendelijker mee om mag worden gegaan.

Onze werkwijze

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

laurens
Na de eerste afspraak heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kunnen wij voor u een heldere inschatting maken.
Laurens HuizerMede-eigenaar & Senior Software Ontwikkelaar
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer