Marketing

Marketing is een breed vakgebied, dat zich bezighoudt met het neerzetten van een merk, product of dienst op de markt. U kunt marketingactiviteiten inzetten om de naamsbekendheid te vergroten, het imago van uw bedrijf te verbeteren of om zo veel mogelijk producten of diensten te verkopen.

U kunt marketeers grofweg onderverdelen in twee groepen; online marketeers en traditionele marketeers. Online marketeers hebben zich gespecialiseerd in de digitale wereld, zoals websites, online adverteren en apps. Traditionele marketeers houden zich bezig met offline marketing, waarbij u kunt denken aan drukwerk, adverteren en het coördineren van evenementen en beursdeelnames.

Wij kunnen u een hele brede ondersteuning bieden; onze marketeer heeft zowel traditionele als online marketing vaardigheden. Wij geloven in die gouden combinatie, waarbij we uw bedrijf zowel online als offline goed onder de aandacht kunnen brengen bij uw doelgroepen.

Digitaal vindbaar

Digitale marketing

Uw online succes wordt voornamelijk bepaald door de juiste strategische aanpak. We beginnen door samen met u een (online) marketingplan op te stellen. Hiervoor kijken we naar de middelen u in wilt zetten en welke stijl het beste bij uw bedrijf past.

De meeste bedrijven beginnen met het aanpassen van de website, omdat hier snel voortgang te boeken is door teksten om te schrijven en afbeeldingen goed in te zetten. Door maandelijks de behaalde resultaten te meten zien we vervolgens waar we bij kunnen sturen om tot een optimale website te komen.

In aanvulling op uw website kunnen we u ook van dienst zijn met het beheren van uw e-mailmarkting en uw social media accounts. We kunnen samen met u een contentkalender opstellen, waarin posts op social media en digitale nieuwsbrieven worden opgenomen.

Search Engine Optimalisation

Google kijkt naar meer dan 200 factoren om te bepalen wie bovenaan of onderaan in de zoekmachine komt. Met de top 3 elementen kunnen we u helpen; een technisch perfecte website, relevante content en de autoriteit van uw website. Gemiddeld klikken meer mensen op onbetaalde links dan op de Google advertentie links. De meeste bezoekers naar uw website genereert u dus door een hoge organische positie in de zoekmachineresultaten. Dit bereiken we door zoekmachine marketing (SEM).

Het SEM (Search Engine Marketing) deel van onze marketing valt uiteen in SEO en SEA; organische en betaalde zoekmachine optimalisatie. Het advertentie platform van Google is zeer uitgebreid en erg inzichtelijk. Door het juist inzetten hiervan kunnen we heel gericht uw bedrijf onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. U kunt uw budgetten nauwkeurig bepalen en wij kunnen inzichtelijk maken welke opbrengst deze campagnes hebben.

Traditionele Marketing

Wanneer u bovenstaande leest weet u het zeker: al het marketingbudget zetten we in op online! Offline adverteren is weliswaar niet zo gericht als online adverteren, maar het is goed om ook offline uw merknaam en producten te laten zien. De beste zichtbaarheid creert u door een combinatie in te zetten van online en offline (traditionele) marketing, zodoende ziet uw doelgroep u overal terugkomen.

De impact van offline marketing wordt tegenwoordig erg onderschat. Een bedrijf dat gebruik maakt van traditionele marketing met een hoge kwaliteit komt erg geloofwaardig over bij de klant. Daarnaast versterken de traditionele marketing- en communicatiemiddelen uw online aanwezigheid.

Wanneer u advies zoekt of praktische inzet nodig hebt voor traditionele media, dan kan onze marketing afdeling u daar mee helpen.

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

mariska
Door slim software en marketing te combineren kunnen wij ervoor zorgen dat uw klanten u prima weten te vinden.
Mariska KorteAllround marketeer
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer