Bedrijfswebsite

Iedereen kan tegenwoordig websites bouwen, maar het verschil tussen zo’n website en een goed doordachte, technisch stevige bedrijfswebsite is een verschil van dag en nacht.

Wij kijken verder dan alleen snel een standaard site ombouwen; wij zetten de website speciaal voor u op. Uw website bouwen wij op vanaf de door ons ontwikkelde stabiele technische basis. Hierdoor zijn zaken als technische SEO-optimalisatie en delen op sociale media vanaf het begin af aan goed geregeld. U kunt vervolgens kiezen uit diverse componenten, zodat we snel kunnen starten met een website die specifiek is ontwikkeld voor uw situatie.

Uiteraard wilt u over de beveiliging van uw website geen twijfels hebben. Onze websites zijn op meerdere manieren beveiligd en zeer moeilijk te hacken; dat is wel zo prettig!

Goed vindbaar in Google

Wij kijken samen met u naar uw organisatie, doelen en doelgroepen. Hierdoor kunnen we een website voor u ontwikkelen die goed wordt gevonden door uw beoogde publiek. De focus op de eindgebruiker staat hierbij altijd centraal.

Bij al onze sites leveren wij kosteloos 20 uur marketing ondersteuning. Hiervoor ontvangt u hulp met de content en drie keer een maandrapport met analyses, aanbevelingen en verbeterpunten om uw website nog beter vindbaar te maken. Wij begeleiden u ongeveer twee dagen met de inhoud van de site, kleine revisies en vragen. Wanneer u meer hulp nodig heeft met de content van uw site, dan kunnen wij u daar ook verder mee helpen.

Uiteraard kunnen wij u blijvend begeleiden met marketing; de wereld staat niet stil en uw ambities ook niet. Daarnaast veranderen de termen waarop mensen zoeken ook voortdurend. Wij kunnen proactief uw site onderhouden, zodat uw site actueel en goed vindbaar blijft.

Meer informatie over online marketing

Onze werkwijze

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

wouter
Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, snelle en veilige applicaties die echt waarde toevoegen aan uw organisatie.
Wouter HuizerMede-eigenaar & Senior Software Ontwikkelaar
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer