Diensten

Wij zetten tijdens het eerste gesprek een stip aan de horizon waarin we samen bepalen wat de ideale situatie voor uw bedrijf zou zijn. Natuurlijk is het niet mogelijk om daar in één keer te komen, omdat uw inzichten gaande het proces en in de toekomst kunnen veranderen.

Samen bepalen we de eerste stappen die we kunnen zetten, zodat u daar snel voordeel van heeft. Hiervoor maken we, uiteraard geheel vrijblijvend, een tijdsinschatting. Na deze eerste stap bepaalt u zelf hoeveel stappen u verder wilt zetten; u kunt gerust een jaar of twee met de software werken voordat u deze verder uit wilt laten breiden.

Optimaal resultaat

Software op maat

Ieder bedrijf is uniek. Het is daarom belangrijk dat uw software naadloos aansluit bij uw specifieke processen; dit geeft immers een optimaal resultaat. Wij helpen zowel kleine als grote bedrijven met onze slimme maatwerk software oplossingen.

Wij geloven in langdurige relaties met klanten, waarbij we veel toegevoegde waarde kunnen bieden door de software af te stemmen op uw bedrijfsprocessen. Zo bereiken we samen het beste voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag over uw software op basis van de feedback die we van u of uw klanten krijgen. U ontvangt van ons advies en verfrissende ideeën wanneer we andere mogelijkheden zien voor uw software oplossing of marketing.

Onze klanten kiezen voor onze expertise; wij geloven er in om onze klanten vrij te laten en niet voor een lange periode contractueel vast te binden. Hierdoor moeten wij ons echt bewijzen en dat doen we dan ook als geen ander! Onze software staat als een huis, is overzichtelijk, heeft een logische opbouw en is zeer gebruikersvriendelijk. En het mooiste is: wilt u iets net even anders? Dan kan dat! Veranderen uw inzichten? Geen probleem!

Meer lezen over betaalbaar maatwerk

Uw website, veilig en goed doordacht

Bedrijfswebsite

Veel bedrijven kiezen er voor om snel en goedkoop een site in elkaar te laten zetten in een CMS zoals Wordpress. Dit brengt echter de nodige risico’s met zich mee, waaronder een serieus risico om gehacked te worden! Wij bieden u een veiliger, gebruiksvriendelijk alternatief.

Samen met u kijken wij naar uw organisatie, doelen en doelgroepen. Hierdoor kunnen we weloverwogen een website voor u ontwikkelen die écht past bij uw ambities. De focus op de eindgebruiker staat hierbij altijd centraal!

Hosting

U kunt de hosting van de site door ons laten verzorgen, maar u mag dit uiteraard ook ergens anders onder brengen. Zolang IIS-hosting met .NET 4.5 wordt ondersteund en wij er bij kunnen om uw site te updaten wanneer dit nodig is, dan is dit geen enkel probleem.

Online marketing

Bij al onze sites leveren wij kosteloos 20 uur marketing ondersteuning. Hiervoor ontvangt u drie keer een maandrapport met analyses, aanbevelingen en verbeterpunten om uw website nog beter vindbaar te maken. Daarnaast helpen wij u ongeveer twee werkdagen met de inhoud van uw site, kleine revisies en vragen.

U kunt de inhoud zelf beheren, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Daarnaast kan onze marketeer uw site ook maandelijks onderhouden en u helpen met het schrijven van effectieve teksten. Tevens kunnen we een maandelijks overzicht verzorgen vanuit Google Analytics.

Meer lezen over veilige websites

Apps voor mobiele apparaten

Mobiele apps

Zowel voor Android als iOS kunnen wij apps ontwikkelen. Het voordeel van een app ten opzichte van een website is dat het niet perse nodig is om internet toegang te hebben. Daarnaast zijn er veel meer mogelijkheden met een mobieltje; van positiebepaling tot het scannen van codes, van notificaties tot het meten van bewegingen.

Ons toegewijde team van developers maakt apps voor verschillende doeleinden; zoals planning, declaraties, magazijnbeheer, bestelprocessen en het doorgeven van (ledigings)verzoeken voor bijvoorbeeld afvalcontainers.

Meer lezen over applicaties voor mobiel

Bovenaan in de zoekmachine

Marketing

Google kijkt naar meer dan 200 factoren om te bepalen op welke positie een website in de zoekresultaten terugkomt. Wij optimaliseren websites zo veel mogelijk. Wij kunnen u helpen met relevante content en uw profilering als autoriteit in uw vakgebied. Hierdoor zult u steeds hoger in de zoekresultaten terugkomen.

We overleggen met u over welke doelgroepen u wilt bereiken en welke zoekwoorden belangrijk zijn. Onze marketeer kan uw teksten verfijnen of in overleg met u nieuwe teksten schrijven om de content op de site te optimaliseren. Daarnaast zullen we u ook adviseren over het beeldgebruik en het eventueel laten maken van eigen afbeeldingen.

U kunt bij ons tevens terecht voor ondersteuning bij het inzetten van traditionele marketing, zoals het maken van folders en het organiseren van events.

Meer lezen over het inzetten van marketing

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

rudy
We denken graag met u mee hoe het nóg beter, slimmer en makkelijker kan, zodat u nog meer grip krijgt op uw processen.
Rudy van der LindenMede-eigenaar & Senior Software Ontwikkelaar
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer