Algemene voorwaarden

Wij geloven er in om u als klant vrij te laten in uw keuzes; vrij om zelf uw budgetten te bepalen voor de ontwikkeling voor uw software en vrij om te kiezen waar u de software wilt hosten. Wij geloven er in dat deze vrijheid juist ons vakmanschap en onze kwaliteit onderstreept!

Wij houden van eerlijk en betrouwbaar zaken doen. Al onze contracten hebben we laten opstellen en toetsen door een jurist, zodat wij u daarmee een goed uitgewerkt en doordacht aanbod kunnen doen.

De algemene voorwaarden waaronder wij onze werkzaamheden uitvoeren bestaan uit een drietal documenten:

De raamovereenkomst

De raamovereenkomst wordt speciaal voor u opgesteld en is daardoor niet als inkijkexemplaar beschikbaar.

Wanneer u klant bij ons bent kunt u dit document bij ons opvragen en wij zullen u uw ondertekende raamovereenkomst kosteloos toesturen per email of per post.

Vraag uw ondertekende raamovereenkomst op

De verwerkersovereenkomst

Uw data is uw belangrijkste bezit. Beveiliging is dan ook ons hoogste goed! Natuurlijk gaan we zeer vertrouwelijk met uw data om en zullen wij er alles aan doen om uw data veilig te houden.

Download onze verwerkersovereenkomst

De Nederland ICT Voorwaarden 2014

Nederland ICT heeft op basis van de Nederlandse wetgeving, jurisprudentie en verschillende vormen van dienstverlening door ICT-bedrijven een set met standaardvoorwaarden opgesteld.

De voorwaarden betreffen de afspraken tussen ICT-aanbieder en -afnemer over zaken als softwareontwikkeling, SaaS-diensten en licenties.

Download de Nederland ICT Voorwaarden 2014

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

wouter
Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke, snelle en veilige applicaties die echt waarde toevoegen aan uw organisatie.
Wouter HuizerMede-eigenaar & Senior Software Ontwikkelaar
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer