• Geld besparen met maatwerk software

  • Automatiseer uw bedrijfsprocessen
  • Afgestemd op uw werkwijze
  • Bespaar manuren.
 • Voordelen van onze software

  • Volledig op maat
  • Helder inzicht door dashboarding
  • Uit te breiden en aan te passen
 • Met de kracht van bestaande software

  • Koppelen met bestaande software
  • Ontwikkelen missende functionaliteiten
  • Besparen op licenties van standaard pakketten
 • Wij maken het verschil

  • Robuuste, veilige en stabiele oplossingen
  • Adviseren en ondersteunen
  • Actief meedenken
tablet en koffie

Bespaar geld met maatwerk software

U zoekt software die aansluit op uw bedrijfsproces en daarin ondersteuning biedt, maar in de praktijk blijkt vaak dat u uw bedrijfsproces moet aanpassen op het standaard pakket dat u selecteert. Vaak wordt dan gekozen voor een softwarepakket dat het meest overeen komt met de wensen. De gaten in het standaardpakket worden vervolgens op verschillende afdelingen op een geheel eigen wijze ondervangen. Wanneer dit belangrijke bedrijfsprocessen betreft is het proces niet langer gewaarborgd, wat de nodige risico’s met zich meebrengt.

Wanneer u werkt met maatwerk software stelt u de veiligheid en de continuïteit zeker. Uw medewerkers werken efficiënter door minder herhaaldelijke handelingen in verschillende systemen, wat ook de foutgevoeligheid sterk vermindert.

Daarnaast heeft u daardoor ook een beter overzicht. Bij maatwerk software kunt u op een dashboard realtime, efficiënt en overzichtelijk de verschillende data bekijken en vergelijken. U kunt hierdoor snel schakelen tussen diverse invalshoeken, product- of klantgroepen en vroegtijdig knelpunten signaleren.

Bedrijfssoftware op maat kan voor uw organisatie een flinke investering zijn, maar door de gewonnen efficiëntie resulteert het juist in een enorme kostenbesparing, die de investering veelvuldig terugverdient. Stel dat u 50.000 euro uitgeeft aan arbeidskosten voor administratie en dat door maatwerk software 30% van de werkzaamheden geautomatiseerd kan worden, dan bespaart u 15.000 euro op jaarbasis.

Bespaar kosten en tijd
Gebruiksvriendelijk
Altijd uit te breiden
raamwerk

Onze manier van software ontwikkeling

DevExperts heeft een standaard plan van aanpak, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat de basis van onze software veilig, stabiel en betrouwbaar is. Speciaal hiervoor hebben wij onze raamwerkgenerator ontwikkeld, die de basis voor uw software genereert. Vanuit dat raamwerk bouwen we verder volgens uw specifieke wensen en processen. Hierdoor beginnen we met een vliegende start én met de zekerheid dat de basis goed in elkaar zit.

Wij geloven in de kracht van bestaande software. De meeste standaard software heeft mogelijkheden om te koppelen, waardoor we de gewenste uitbreidingen voor u kunnen ontwikkelen. Vaak ontwerpen wij een webapplicatie die communiceert met bestaande CRM-pakketten (onder andere SAP, Exact, AFAS en LogicTrade), financiële pakketten (zoals Unit4 en SnelStart), ritplan software, bezorg software; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw bedrijfswerkwijze is voor ons de leidraad bij het ontwerpen van de software, hierdoor kunnen uw medewerkers prima uit de voeten met het door ons ontwikkelde maatwerk. U kunt tevens ook fors besparen op kosten voor extra licenties; medewerkers die maar een heel klein deel van de standaardpakketten gebruiken kunnen nu via de DevExperts software hun werkzaamheden uitvoeren zonder dure, terugkerende licentiekosten.

We nemen graag, tijdens een kop koffie, de mogelijkheden met u door in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Overzicht en inzicht
Optimaliseren bedrijfsvoering
Voorkom foutgevoelige handelingen
werken vanuit huis

Gebruikers­vriendelijke software

Bij DevExperts ontwikkelen we toekomstgerichte en veilige software, die voldoet aan de laatste standaarden. U kunt er dus zeker van zijn dat uw data en persoonsgegevens goed beschermd zijn. Alleen de mensen die hiertoe bevoegd zijn kunnen de gegevens inzien, tot het niveau dat u wilt.

Uw medewerkers zijn niet meer gebonden aan een werkplek of een specifiek apparaat; zij kunnen waar dan ook ter wereld veilig inloggen en hun werkzaamheden uitvoeren. U kunt de rechten van de applicatie op groepsniveau instellen. Door personen aan de juiste groepen te koppelen kunt u toegang geven tot de verschillende delen van uw software.

Wij stellen altijd een standaard aantal rechten in, die eenvoudig uit te breiden zijn. U kunt vervolgens zelf bepalen welke rechten er moeten komen en aan wie u die toekent. Uw medewerkers zien alleen die onderdelen die zij voor hun werkzaamheden nodig hebben. Dit is tevens gebruikersvriendelijk voor uw medewerkers, die zo makkelijk en overzichtelijk kunnen werken.

U kunt via een goed ingericht, realtime managementdashboard in één oogopslag zien wat de up-to-date situatie is. Elke medewerker kan zijn eigen dashboard inrichten; zij kiezen welke informatie zij op hun dashboard wilt zien. Per tegel kunt u kiezen of u de informatie in een staafdiagram, opsomming, taartdiagram of een andere standaard weergave wilt zien. Door de verschillende tegels in de eigen overzichten te zetten krijgt iedereen een gepersonaliseerd dashboard met de meest relevante informatie.

Ook geld besparen?

Onze experts in Barneveld spreken graag de mogelijkheden met u door onder het genot van een kopje koffie.

rudy
We denken graag met u mee hoe het nóg beter, slimmer en makkelijker kan, zodat u nog meer grip krijgt op uw processen.
Rudy van der LindenMede-eigenaar & Senior Software Ontwikkelaar
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer